dimarts, 11 de desembre del 2012



La immersió lingüística és l'exposició intensiva a una segona llengua, vivint en una comunitat que la parli de forma habitual, per tal d'aprendre-la més ràpidament i assolir així el bilingüisme dels aprenents.

Ministre:
1.Els ministres, com a titulars dels seus Departaments, tenen competència i responsabilitat en l’esfera específica de la seua actuació, i els correspon l’exercici de les següents funcions:
             a)      Desenvolupar l’acció del Govern en l’àmbit del seu Departament, de conformitat amb els acords adoptats pel Consell de Ministres o amb les directrius del President del Govern.
              b)     Exercir la potestat reglamentària en les matèries pròpies del seu Departament.
              c)      Exercir quantes altres competències els atribuisquen les lleis, les normes d’organització i funcionament del Govern i qualsevol altra disposició
              d)     Ratificar, en el seu cas, els actes del Rei en matèria de la seua competència.
2. A més dels Ministres titulars d’un Departament, podran existir Ministres sense cartera, als quals se’ls atribuirà la responsabilitat de determinades funcions governamentals.

Ministre d’educació: és el que s’encarrega de planificar el sistema educatiu i promoure la educació en el territori, realitzant diversos actes on es col·labore amb el progrés intel·lectual dels ciutadans. A més, prendrà decisions en el que es refereix a l’administració de institucions educatives de be públic i supervisarà els instituts privats. En la majoria de països, aquest càrrec inclueix l’administració del sector de la ciència, la tecnologia i investigació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FURT (SEGONA FASE)

Una altra definició d'aquest terme podria ser: El robatori és un delicte contra el patrimoni, consistent en l'apoderament de béns a...