dilluns, 31 de desembre del 2012

Procurador demana declarar constitucionals normes del Codi de Procediment Penal.

http://www.ambitojuridico.com/BancoConocimiento/N/noti-121228-13_(procurador_pide_declarar_constitucionales_normas_del_codigo_de_procedimiento_penal)/noti-121228-13_(procurador_pide_declarar_constitucionales_normas_del_codigo_de_procedimiento_penal).asp?Miga=1&IDobjetose=14092&CodSeccion=40

Procurador: Representant processal la presència del qual és necessària per a comparéixer en juí. Este s'encarrega de controlar i tramitar tots els documents, antecedentes... que tinguen a veure amb l'assumpte, mantenint sempre el client i a l'advocat al corrent del mateix. El relatiu a la matèria d'estrangeria es tramita per un procediment (cride's abreviat) on la intervenció del procurador no resulta obligatòria.
 
http://www.conpapeles.com/termino-Procurador_79.php

Acció d'inconstitucionalitat: L'acció d'inconstitucionalitat o recurs d'inconstitucionalitat és una ferramenta jurídica a través de la qual, es pretén la declaració d'inconstitucionalitat d'una norma, al·legant que atenta contra la llei fonamental d'un Estat.

http://es.wikipedia.org/wiki/Recurso_de_inconstitucionalidad

Legislador:Un legislador és una persona o un òrgan del qual emanen les lleis. Dependrà de la constitució de cada estat l'assignació del poder legislatiu a un o altre òrgan o persona. Poden ser legisladors més d'una persona o òrgan al mateix temps, compartint la dita labor. En eixe cas, serà necessari que d'alguna forma s'establisca la competència o jerarquia per mitjà de la qual es regixen ambdós òrgans, a fi d'evitar enfrontaments en el cas de decisions contraposades.

http://es.wikipedia.org/wiki/Legislador

Presumpció d'innocència: del llatí praesumptio, presumpció és l'acció i efecte de presumir. Este verb sol utilitzar-se en referència a sospitar o conjecturar quelcom per tindre senyals o indicis per a això, encara que també té altres usos. Dita d'una persona, presumir és tindre un elevat concepte de si mateixa. En el dret, sol entendre's per presumpció al reconeixement legal d'un determinat acte o fet mentres no es demostre el contrari. Açò vol dir que un esdeveniment s'entén provat per l'existència de pressupostos per a això. Per a anul·lar la presumpció, és necessari presentar proves en contra seu que permeten sostindre una altra veritat diferent de la presumida.

http://definicion.de/presuncion/



                                                                  Requena Soler, Àngela.        Grup W

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FURT (SEGONA FASE)

Una altra definició d'aquest terme podria ser: El robatori és un delicte contra el patrimoni, consistent en l'apoderament de béns a...