dimarts, 29 d’octubre del 2019


Crim tota aquella acció o activitat que es realitze sense respectar la llei tant escrita com consuetudinària. Consistixen en delictes greus com l'assassinat o el dany contra la integritat física d'una persona.


Bibliografía: https://www.definicionabc.com/derecho/crimen.php



-Advocat : aquella persona graduada de la carrera de lleis i que assumix la defensa d'una persona o part en un juí, o bé en algun procés judicial o administratiu. Però la tasca d'un advocat no se circumscriu únicament a açò, sinó que també pot brindar assessorament en matèries jurídiques.


Bibliografía: https://www.definicionabc.com/derecho/abogado.php


-Agressióaquell acte o atac violent que té la ferma intenció de causar dany a qui va dirigit


Bibliografía: https://www.definicionabc.com/general/agresion.php



-Codi penal :recopilació de normes de caràcter jurídic, arreplegues de manera ordenada i sistemàtica, que permeten conéixer els ciutadans quins actes estan tipificats com a delictes, i als jutges establir les sancions corresponents a la comissió de qualsevol dels actes en ell especificats.


Bibliografía: https://www.definicionabc.com/derecho/codigo-penal.php


Fugitiu : acabe que s'aplica a aquelles persones que, condemnades o sospitades per algun tipus de delicte o crim, escapen de la policia o de la llei amagant-se i no deixant que la justícia aplic les sancions o els castics corresponents a la seua situació. La figura del fugitiu significa sempre grans complicacions per a la justícia i per a altres institucions socials com la policia ja que moltes vegades el castic o la pena està donada però no hi ha qui la complisca ja que la persona no ha pogut ser aplicada.


Bibliografía: https://www.definicionabc.com/derecho/fugitivo.php


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FURT (SEGONA FASE)

Una altra definició d'aquest terme podria ser: El robatori és un delicte contra el patrimoni, consistent en l'apoderament de béns a...