dilluns, 31 de desembre del 2012

El Tribunal Suprem unifica doctrina: un immigrant en desocupació no perd la prestació a l'estar fins a 90 dies fora d'Espanya






Tribunal suprem: El Tribunal Suprem és l'òrgan constitucional d'Espanya que es troba en la cúspide del Poder Judicial. És el tribunal superior en tots els ordes, excepte allò que s'ha disposat en matèria de garanties constitucionals la responsabilitat dels quals descansa en el Tribunal Constitucional, alié al Poder Judicial. La seu del Tribunal Suprem es troba a Madrid, en la Plaça de la Vila de París, ocupant dependències del que va ser el Palau i convent de les Saleses Reals, fundat per la reina Bárbara de Bragança en el segle XVIII.

http://es.wikipedia.org/wiki/Tribunal_Supremo_de_Espa%C3%B1a

Desocupació: Desocupació en el mercat de treball, fa referència a la situació del treballador que no té ocupació i, per tant, de salari. Per extensió és la part de la població que estant en edat, condicions i disposició de treballar -població activa- no té un lloc de treball. Per a referir-se al número de parats de la població s'utilitza la taxa de desocupació per país o un altre territori. La situació contrària a la desocupació és la plena ocupació. A més de la població activa, en la que s'inclou tant als que estan treballant com al conjunt dels parats o desocupats d'un país, la societats compten amb una població inactiva composta per aquells membres de la població que no estan en disposició de treballar, siga per estudis, edat -xiquets i població anciana o jubilada-, malaltia o qualsevol altra causa legalment establida.

http://es.wikipedia.org/wiki/Desempleo

Prestació mantinguda: En els supòsits de l'eixida a l'estranger per temps no superior a 15 dies naturals per una sola vegada. 

Prestació suspesa: En els supòsits de trasllat de residència a l'estranger per a la busca o realització de treball, perfeccionament professional o cooperació internacional, sempre que siga per un període inferior a dotze mesos. 

Prestació extingida: En els supòsits d'eixida a l'estranger per temps superior a 15 dies, no compresos en la prestació suspesa.

http://www.poderjudicial.es/search/doAction?action=contentpdf&databasematch=TS&reference=6231703&links=&optimize=20120116&publicinterface=true

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FURT (SEGONA FASE)

Una altra definició d'aquest terme podria ser: El robatori és un delicte contra el patrimoni, consistent en l'apoderament de béns a...