diumenge, 23 de desembre del 2012


Els germans Musulmanes asseguren que la Constitució ha sigut aprovada


http://internacional.elpais.com/internacional/2012/12/22/actualidad/1356164882_234178.html


Definicions:

Constitució: és la llei suprema d'un Estat que establix la seua organització, el seu funcionament, la seua estructura política i els drets i garanties dels habitants d'eixe estat. S'anomena precisament Constitució perquè 'constituye' la nació políticament organitzada, li dóna els seus principis, i la distingix d'altres estats. Està precedida generalment d'un preàmbul que establix els seus antecedents i les seues fines.Es la llei de les lleis o la mare de totes les altres normes, perquè si les altres estan en contradicció amb ella, poden ser declarades.

Llei: és una norma jurídica dictada per una autoritat pública competent, en general, és una funció que recau sobre els legisladors dels congressos nacionals dels països, previ debat dels aconseguixes i el text que impulsa la mateixa i que haurà d'observar un compliment obligatori per part de tots els ciutadans, sense excepció, d'una Nació, perquè de l'observació d'estes dependrà que un país no acabe convertit en una anarquia o caos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FURT (SEGONA FASE)

Una altra definició d'aquest terme podria ser: El robatori és un delicte contra el patrimoni, consistent en l'apoderament de béns a...