dijous, 29 de novembre del 2018





    https://www.abc.es/espana/noticias-ultima-hora/abci-seis-noticias-debes-conocer-miercoles-28-noviembre-201811280655_noticia.html

         INFRACCIÓ:
        és un incompliment de algun tipus de de norma que regula un comportament en un context                  determinat. El concepte d'infracció s'aplica generalment a normes de menor jerarquia, es a dir,            que estan extentes de qualsevol implicància legal massa important.

         TRACTAT:
        és el tancament o fialització de una negociació o disputa després d'habeure debatit i aconseguit            un acord. La noció del tractat s'utilitza per anomenar a la documentació que registra la conclusió          a la que s'arriba, i en un sentit més ampli, al text o manual sobre un cert assumpte.

         PRECEDENTS:
        acció que serveix d'exemple o norma per tractar casos semblants que succeïxen després, o que             crea l'obligació d'obrar posteriorment de la mateixa manera en circunstàncies paregudes. 

         CONDICIONS:
       per al dret, una condició es un esdeveniment futur e incert, del qual depén el naixement o                     desaparició d'un acte jurídic.

         TRENCAMENT DE CONDEMNA:
        es tracta d'un delicte contra l'Administració de la justicia, ja que suposa un incompliment d'una            resolució judicial, (providències, autes, sentències) que impose una pena de presó, una mesura            cautelar, una mesura de seguretat, etc. Aquesta norma està tipificada a l'article 468.

         PROTECCIONISME:
       és una doctrina i política econòmica que establix traves a l'ingrés de productes estrangers a un             país. La seua finalitat es privilegiar la producció nacional i evitar la cometència forana. Per                  protegir els productes de la nació, aquest establix impostos o aranzels a la importació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FURT (SEGONA FASE)

Una altra definició d'aquest terme podria ser: El robatori és un delicte contra el patrimoni, consistent en l'apoderament de béns a...